Coaching

Loop je ergens tegenaan en wil je daar graag wat aan doen, dan help ik je daar graag bij. Mijn doel zal altijd zijn jou dichter naar jezelf te brengen. De rugzak die je met je meedraagt heeft je vaak gebracht wat je destijds nodig had, maar een hoop ‘spullen’ zijn nu vaak overbodig en hinderlijk. Je mag langzamerhand én met liefde de dingen, die je niet meer nodig hebt, uit je rugzak halen.

Als coach werk ik holistisch. Ik geef jou graag inzichten in wat er speelt op mentaal, emotioneel, fysiek en eventueel spiritueel niveau.

Doordat ik verschillende technieken beheers en in kan zetten kan ik jou, naast natuurlijk een gesprek, vanuit verschillende invalshoeken bijstaan, zoals contact maken met je innerlijk (kind), ‘spiegel’ technieken, Qigong oefeningen, healing en hypnose technieken.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en kijk hoe en op welke manier ik je kan bijstaan. 

Ervaringen


“Je oprechte belangstelling en energie heeft mij het afgelopen jaar erg geholpen! Door je persoonlijke aanpak voel ik dat ik er mag  zijn. Dit voelt erg goed en helpt mij richting te geven in de weg om mezelf te leren kennen en van mezelf houden. “ 

– Jens –

“Petra ervaar ik als een zeer toegankelijk persoon met oprechte interesse. Door gericht vragen te stellen weet ze samen de ‘ui’ af te pellen. Aan wijze adviezen geen gebrek en in overleg met haar wisten we altijd een passende oplossing te vinden. Als je met Petra samenwerkt sta je er niet alleen voor.”  

– Saskia –