Coaching

Wat beweegt mensen en waarom? Hoe dicht sta je bij jezelf en waar wordt je (on)gelukkig van? Al van jongs af aan was ik daar geïnteresseerd in. Regelmatig wist ik ook de kern van waar men tegenaan liep, als vanzelf, te doorgronden en te ontwarren. Al snel was ik regelmatig een vraagbaak voor vrienden en collega’s als zij ergens tegenaan liepen.

Dat ik coach ging worden is mij vaak verteld en aangeraden, maar pas toen ik mij zelf er klaar voor voelde heb ik dit professioneel opgepakt. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd, zoals ‘The Science of Well-Being’ aan de Yale University. Doordat ik mijzelf graag blijf ontwikkelen en omdat ik de psyche van de mens erg interessant vind, heb ik onlangs tevens de opleiding ‘Mindful Kindercoach’ afgerond en ben ik nu bezig met een verdere verdieping van de emoties van de mens door de opleiding tot ‘Emotiecoach’.

Naast vakinhoudelijke kennis, heb ik behoorlijk wat bedrijfservaring doordat ik voor en bij verschillende bedrijven en overheden heb gewerkt. Verder heb ik op persoonlijk vlak ook vervelende dingen voor de kiezen gekregen. Beide ervaringen (werk en persoonlijk vlak) geven mij nog meer de mogelijkheden om mij makkelijker in jou te verplaatsen.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en kijk hoe en op welke manier ik je kan bijstaanin jouw ont-wikkeling. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Ik vertel desgewenst graag meer over mijn achtergrond en werkwijze en hoor graag wat er bij jou speelt.. 

Ervaringen


“Je oprechte belangstelling en energie heeft mij het afgelopen jaar erg geholpen! Door je persoonlijke aanpak voel ik dat ik er mag  zijn. Dit voelt erg goed en helpt mij richting te geven in de weg om mezelf te leren kennen en van mezelf houden. “ 

– Jens –

“Petra ervaar ik als een zeer toegankelijk persoon met oprechte interesse. Door gericht vragen te stellen weet ze samen de ‘ui’ af te pellen. Aan wijze adviezen geen gebrek en in overleg met haar wisten we altijd een passende oplossing te vinden. Als je met Petra samenwerkt sta je er niet alleen voor.”  

– Saskia –